Search
Close this search box.
Play Video

fitmax adult

FitMax Adult është një program i plotë fitnesi, i krijuar për të plotësuar çdo nevojë të trupit. Për të gjithë ata që në kushte shtëpie duan të dobësohen, tonifikohen dhe forcohen, por jo vetëm. I përshtatshëm për individët e niveleve fillestare dhe mesatare të fitnesit.

Programi zgjat 6 javë dhe ndahet në 2 faza 3 javore, duke të të dhënë mundësinë të stërvitesh kurdo të jesh i lirë. Çdo seancë stërvitore zgjat rreth 35-40 minuta, ku përgjatë gjithë kësaj kohe ti do ndjekësh Marinin i cili stërvitet me grupin e tij prej 4 personash. Marini do të të drejtojë në çdo hap të këtij proçesi, duke të motivuar e nxitur vazhdimisht që ti të kesh sa më tepër rezultat.

Qëllimi i FitMax është të sjellë pranë teje një stërvitje praktike, mirëshpjeguar dhe efektshme, ku vetëm me peshën e trupit tënd, ti do arrish:

Çdo seancë stërvitore është unike, ndryshe nga të tjerat. Përveç stërvitjes së ditës, ti ke akses ndaj një librarie me ushtrime barku dhe stretching. Gjithashtu dhe një seancë meditimi rreth 15 minuta që mund ta bësh pas stërvitjes apo para gjumit.

Bashkohu me ne në këtë eksperiencë të veçantë!

Ky program:

ose

Scroll to Top